Android OS Forum banner
1 - 19 of 19 Posts

·
Android Beginner
Joined
·
4 Posts
I followed the instructions here http://wiki.rootzwiki.com/index.php/HP_Touchpad to get root on my TP and it appears to be working.. When connect to the TP with novaterm it says [email protected]

I have attempted to following the instructions http://pastebin.com/bsP8rrkD but when I get to the mv /usr/lib/BrowserServerPlugins/libflashplayer.so /usr/lib/BrowserServerPlugins/libflashplayer.so.bak part I get mv: can't rename '/usr/lib/BrowserServerPlugins/libflashplayer.so': Read-only file system

Not sure how to get around this.
 

·
Premium Member
Joined
·
4,348 Posts

·
Android Beginner
Joined
·
8 Posts
gdo7 said:
It is actually in the "Testing Feeds" that doesn't come in the feeds that are already in PreWare when you load it up. You have to add the feed yourself. This link will take you to the instructions.

http://www.webos-internals.org/wiki/Testing_Feeds

This is the feed you are looking for.

Name: webos-testing-all
URL: http://ipkg.preware.org/feeds/webos-internals/testing/all
Thank you for the kind help!

I couldn't get the command lines to work. The manual instructions don't say anything about setting permissions on the folders and it wouldn't let me alter it - so this should do the trick.
 

·
Android Junkie
Joined
·
529 Posts
the easiest method for me was the manually editing the file. Download.com has a free hex editor and just copy and paste, its simple and works every time. It even makes a .bak file when you remove it.
 

·
Android Apprentice
Joined
·
14 Posts
hamwbone said:
Thank you for the kind help!

I couldn't get the command lines to work. The manual instructions don't say anything about setting permissions on the folders and it wouldn't let me alter it - so this should do the trick.
Not a problem at all. That is what these communities are for, to share our knowledge and experiences. I'm glad I could help at least 1 person.
 

·
Android Beginner
Joined
·
3 Posts
Has anyone gotten this to work?
http://www.webos-internals.org/wiki/Hulu_Fix

I have both manually followed the instructions and used Preware to install the patch for me. Only works half way. It doesn't give me that initial error on play saying that my platform isnt supported. But it will play the first ad and when it tries to play the second one it just sits there saying your video will start in 30 sec but gives me a black screen.

Any ideas?
 
1 - 19 of 19 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top