Android OS Forum banner
21 - 40 of 78 Posts

·
Premium Member
Joined
·
7,690 Posts
Yeah, same thing happened with the Nexus for awhile until either TeamWin or the rom developers fixed something. And seriously, no broken wifi issues with this.
Yeah I really want this on my device but don't want to use CWM as I hear the restore doesn't restore fully. I'll just hang tight and let things work out. Thanks for letting me know I'm not alone.
 

·
Registered
Joined
·
13 Posts
Discussion Starter · #24 ·
Wifi breaks because I think CWM doesn't restore boot.img. The nvram file, asus-wise is in /data/misc/wifi/ and it's really easy to have it borked when wiping data.
For CM9 I put it in /system/etc/nvram_4329.txt and I'm not sure stock have it there.
 

·
Registered
Joined
·
2,199 Posts
Wifi breaks because I think CWM doesn't restore boot.img. The nvram file, asus-wise is in /data/misc/wifi/ and it's really easy to have it borked when wiping data.
For CM9 I put it in /system/etc/nvram_4329.txt and I'm not sure stock have it there.
It doesn't, I tried your fix for build 1 and it didn't work. TeamWin restores the boot.img just fine...although, if you can please check this out sometime, this rom will not flash on there..
 

·
Registered
Joined
·
13 Posts
Ofcourse the fix is for my CM9 Build #1, not for stock.

For stock, you should create /data/misc/wifi/nvram.txt with nvram_4329.txt contents
 

·
TeamWin
Joined
·
196 Posts
Thanks for the bug reports, TWRP should now flash fine, updated to v2.1.5 this morning.

Please post in the TWRP thread if you hit any other issues or stop by the #twrp chan on freenode. We were able to get this running quickly as I have a Prime and most of the work was done for that but none of us in TeamWin have a TF300T so we rely on your bug reports. :)
 

·
Registered
Joined
·
2,199 Posts
I know Im posting a lot, probably gonna stop for a bit... but do you guys notice any difference with the clock at 1.1ghz? I had mine to 1.5 before lol
 

·
Kitten Punter
Joined
·
2,808 Posts
I know Im posting a lot, probably gonna stop for a bit... but do you guys notice any difference with the clock at 1.1ghz? I had mine to 1.5 before lol
post away bro, that's what it's here for. I don't notice much difference using 1.1
 

·
Android Apprentice
Joined
·
72 Posts
hmmmm so I have been slacking with all forms of android due to the holiday weekend lol so i take it that I should flash this?
 

·
Android Apprentice
Joined
·
72 Posts
This has been happening with any theme that's not holo theme based.

Sent from my Transformer Prime TF300T using Tapatalk 2
I ran into this problem on my Gnex using a sense 4 theme.. try to apply the system theme, reboot and then try to apply what ever theme you are getting this error from
 
21 - 40 of 78 Posts
Top