Android OS Forum banner
1 - 8 of 8 Posts

·
Kid Amature
Joined
·
59 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I recently bought the TBH app and I tried to flash his Monster .340 AIO. I manually formatted system, cache, dalvik cache, and data, and then installed only to keep boot looping. I fixed the problem by manually SBFing, but I'm wondering why the AIO wouldn't work? I wiped data/cache three times after the install! Help???

Thanks!
 

·
Android Apprentice
Joined
·
52 Posts
DoubleTakeUno said:
I recently bought the TBH app and I tried to flash his Monster .340 AIO. I manually formatted system, cache, dalvik cache, and data, and then installed only to keep boot looping. I fixed the problem by manually SBFing, but I'm wondering why the AIO wouldn't work? I wiped data/cache three times after the install! Help???

Thanks!
Believe it or not, once you flash the Monster .340 you actually have to boot into stock recovery again and wipe data/cache. This is typical of most of the DX's they always have to have a data wipe prior to booting up into Android or they will bootloop.

I hope this helped!
 

·
Kid Amature
Joined
·
59 Posts
Discussion Starter · #3 ·
"Mrbobrowitz said:
Believe it or not, once you flash the Monster .340 you actually have to boot into stock recovery again and wipe data/cache. This is typical of most of the DX's they always have to have a data wipe prior to booting up into Android or they will bootloop.

I hope this helped!
I did wipe data/cache! Once before installation and once after! I was still bootlooping... :(
 

·
Flashaholic
Joined
·
348 Posts
One thing I found was after installing .340 immediately flash what you want before leaving recovery. I.e. .340 aio. Then..602 aio. No bootloops since I started doing that.
 

·
Android Addict
Joined
·
546 Posts
"coltzfan said:
One thing I found was after installing .340 immediately flash what you want before leaving recovery. I.e. .340 aio. Then..602 aio. No bootloops since I started doing that.
I will definitely try that next time. I always boot loop. The only AIO that worked for me was .602 after sbfing back to .340 and I had to it mount data as well as system. I just bootloop all other AIO
 
1 - 8 of 8 Posts
Top