Android OS Forum banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Average Android
Joined
·
207 Posts
Discussion Starter · #1 ·
This morning, my wife's phone would not connect to 3G data (mine would, sitting 2 inches away). I could switch to 4G, but it won't stay connected for long. She is running the stock rooted EE4, with imnuts 7/31 kernel. I flashed the EP1W radios, but that didn't fix anything. I also updated the kernel to the 8/8 OTB kernel. Then I downloaded Voltage Control (which is when I found out that I had lost root).

**update - after rebooting, I got root back (don't know what was up with that)**

still stumped on the data situation. 3G won't grab, and 4G won't stay connected for more than a few minutes. switching to airplane mode and back does not bring it back. Today could be adventurous, I'll check back in later.
 

·
Average Android
Joined
·
207 Posts
Interesting. I won't count it out yet, but I have access to the contents of the SD card. Is there a specific folder that the issue is associated with?

Sent from my Gummy Charged SCH-I510 using RootzWiki Forums

**update** I swapped out the SD card for her old one, and nothing changed. I'm going to look around for options before I dive into the factory reset (last resort).

**update v2** POOP!!!!! me thinks that it's either SIM card or physical modem problem. Flashed from EP1W radios to EP1Q radios, nothing; from EP1Q to EE4, nothing (didn't realize that the EE4 radios didn't match, so...); Odin'ed back to EE4 stock, nothing; Odin'ed back to ED1 stock and ran OTA, nothing. I'm only flashing one more thing before it goes back to Big Red (well 2 things...), GC FE 2.0; and if that doesn't work, back to EE4 stock and VZW.
 
1 - 6 of 6 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top