Android OS Forum banner
1 - 20 of 53 Posts

·
Registered
Joined
·
400 Posts
I don't think you will need to partition it, but I *think* that you'll need to see if CWM or TWRP are supported for our phones.
CWM & TWRP are supported over at XDA only for Droid RAZR HD Developer Edition.
Android Geeks also has good directions for installing.

Thanks for answering me also.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
 

·
Registered
Joined
·
400 Posts
Ok. Using TWRP 2.3.2.3, I wiped Data, Cache, Dalvik and System. Once i chose to install Vit 1.9.1 it gives me this.

"set_perm: some changes failed
E:error in /external_sd/vitreous-1.9.1.zip
(Status 7)
Error flashing zip '/external_sd/vitreous-1.9.1.
updating partition details..."

MD5 was good, any ideas please?
I got that error also. But my phone booted into Vitreous.
What I did for other ROMs that said safestrap only was
Factory Reset
Wipe Cache
Wipe Dalvik
Wipe System

Go back and into Mount
Make sure system is mounted then flash ROM.
Clean install with everyone. Haven't tried this yet with Vitreous.

Sent from my DROID RAZR HD using Tapatalk 2
 

·
Registered
Joined
·
400 Posts
I got that error also. But my phone booted into Vitreous.
What I did for other ROMs that said safestrap only was
Factory Reset
Wipe Cache
Wipe Dalvik
Wipe System

Go back and into Mount
Make sure system is mounted then flash ROM.
Clean install with every ROM I tried. Haven't tried this yet with Vitreous.

Sent from my DROID RAZR HD using Tapatalk 2
Sent from my DROID RAZR HD using Tapatalk 2
 

·
Registered
Joined
·
400 Posts
This ROM kicks ass. Thank You JakeDay for setting it to flash through TWRP for DEV editions. Its super smooth and since its a JakeDay production I know the battery life will be great.
Just like your GNEX ROM.

Sent from my DROID RAZR HD using Tapatalk 2
 

·
Registered
Joined
·
400 Posts
I deleted my slot 1 rom and installed 1.9.3 fresh. Overall it seems great, but the touch screen seems to be missing touches. I find myself having to tap an icon or widget twice to get it to register a lot more often than on 1.9.1 (never flashed 1.9.2). I ran Apex launcher on 1.9.1 as I am now on 1.9.3, but never noticed this before. Not bitching, just reporting what I'm seeing. Keep up the great work, and no more kanging.
I've been having that issue also. Thought it might just be the app.

Sent from my DROID RAZR HD using Tapatalk 2
 
1 - 20 of 53 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top