Android OS Forum banner
1 - 16 of 16 Posts

·
Registered
Joined
·
76 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hello everyone,

I am having issues with connecting an HDMI cable to my Bionic to an HD TV so that I can mirror my phones screen. When I connect the cable, nothing pops up on my phone asking me how I would like to use the connection, either for mirroring, youtube, gallery, etc. I believe the issue is that I backed up and uninstalled the necessary software using Titanium Backup. However, I cannot restore those apps for some reason. TB just constantly says that it is restoring the app, but it takes way too long and I have restored other apps before. So, I think I just need a copy of the necessary apk files in order for the HDMI cable to work. Could anyone attach a copy of those apk files for me? The webtop session apk and motorola dock service apk.

Any help would be greatly appreciated. I don't know if I am correct in my assessment.
 

·
Android Apprentice
Joined
·
278 Posts
Is the TV on and HDMI selected? I had this problem until I switched it to the proper HDMI .. if i am the only one I guess j am the dumb one.

Sent from my DROID BIONIC
 

·
Android Apprentice
Joined
·
278 Posts
Is the webtip version from5.7.893 different from the 5.5.893 ? I can't get my webtop to work on eclipse 2.0 running on 5.5.893

Sent from my DROID BIONIC
 

·
Registered
Joined
·
76 Posts
Discussion Starter · #4 ·
The TV was on and I did change the input to HDMI. I don't know about the versions.
 

·
Android Apprentice
Joined
·
278 Posts
Well I tried to get weptop working on eclipse 2.0 but it was a no go. So i installed my nandroid of liberty2.0( backup was mad on original stock. Well the webtop worked on it so i don't have any other ideas.

Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
76 Posts
Discussion Starter · #6 ·
Thanks for your input though!
 

·
Premium Member
Joined
·
66 Posts
go here and grab the bebtop hack and flash it>http://rootzwiki.com/topic/8562-easily-upgrade-to-57893-keep-root-and-webtop/page__hl__webtop . and everything should work fine. i had to flash this to get everything working right. flash in cwm
 

·
Registered
Joined
·
76 Posts
Discussion Starter · #8 ·
I am already at 5.5.893. Will I have to completely go back to stock again? I do have 43V3R root using that program.
 

·
Registered
Joined
·
76 Posts
Discussion Starter · #10 ·
It works!!! Thank you very much for your help.
 

·
Android Apprentice
Joined
·
72 Posts
I flashed the hack and it gave me the option for webtop but when it starts up I have no way to get the cursor to move any ideas? When I boot to nonsafe/stock side and put phone in my deskdock it works fine,but I can't flash the hack on nonsafe side. Currently running dh's razrx v1 in Safestrap

Sent from my DROID RAZR using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
76 Posts
Discussion Starter · #13 ·
Did you use the phone as a laptop touchpad for the cursor? I didn't realize this either at first, if that is your problem.
 

·
Android Apprentice
Joined
·
72 Posts
Yes my phone screen just goes black as soon as the webtop connects, tried toggling the screen too that just toggles webtop
Sent from my DROID RAZR using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
76 Posts
Discussion Starter · #16 ·
Hmm that is interesting. I don't know what the problem could be, but as neck says, I don't use safestrap either.
 
1 - 16 of 16 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top